Sider

torsdag 27. oktober 2011

Treig start

Kom oss ikke avgårde fra Oslo før tirsdag kveld. Så ble ikke helt den starten på uka som jeg hadde planlagt. Men det stopper ikke oss. Da vi gjekk kveldstur i går kveld så merket vi at Lottemor hadde en drøss med spart opp energi etter sit overnattingsbesøk i Oslo, så det gjor henne godt å gå løpe fritt i naturen igjen.


Desverre har jeg ikke sett Dennis ennå, siden vi reiste så seint, så ble det snakk om at han kunne bli litt til hos "besteforeldra" sine, for de hadde så enomt glede av han. Men i kveld SKAL jeg ha han tilbake. Savner han så enormt. Så jeg, matfar og Lotte gleder oss til å se kosebamsen vår igjen.

Så siden vi bare hadde Lotte for oss selv de siste par dagene, så har hun fått ekstra oppmerksomhet, som hun bare elsker. Gode små turer har vi og gått. Ikke blitt noen store turer helt ennå, men bare vent. Helgen nærmer seg snart, og da har vi tenkt oss en tur på fjellet så begge dachsene kan slippe løs innestent energi. Men foreløbig så koser Lotte seg på sofaen etter en fin morgon tur med matmor, mens matfar er på jobb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar