Sider

søndag 23. oktober 2011

Mallorca


Ja denne uken  har gått fort. Dro til Mallorca i slutten av forrige uke, og kom heim at i går. Var utrolig herlig med årets siste syden tur. Også våre kjære firbente fekk ferie. Dennis var hos sin beste kompis Jostein, og Lotte fekk være hos sine "kusiner" i Oslo. Så alle fekk kose seg før vinteren kommer bankene på døra. Vi gleder oss alle til å komme heim igjen, som de sier så er borte bra, men heime best. Å det er sikkert å visst. Skal bli godt å kommer tilbake til normalt igjen, selv om det er godt med ferie også.

De tobente var ialefall på Mallorca og koste seg, med bading og koselige utflukter i varmen. Menst de firbente var på overnattings besøk hos familien. Uansett om vi var splittet så har i ialefall kost oss enormt i den lille perioden.Selv om alle elsker alle, så er det likavel artig og godt for sjelen å ta litt fri fra alt og alle. Det er ialefall sant for matmor- og far, og dette gjelder sikkert også for de søte små dachsene våre.

Ja neste uke er ialefall rett rundt svingen, og den har jeg lyst til å bruke godt på å starte igjen med gode vaner, som mange turer og trene mer på litt forskjeligt. Gleder meg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar