Sider

lørdag 29. oktober 2011

Flugestøylen


Ja i dag var det endelig en åpning i himmelen, og vi brukte de timene godt. Men det merkes på terenget at det har regnet i en lang periode. Som sagt så har vi endelig fått god gutten våre tilbake, og han var enormt fornøyd når i fortalte at vi skulle ut på tur igjen. Denne gangen falt valget også på en plass på Vassenden, nemlig Flugestøylen, gått der før men aldri så langt innover, så det var moro for oss alle fire å utforske.


Gjekk oss litt vill når vi var på vei innover nesten helt i starten, følgte feil spor. Skylder litt på dachsene, jeg som trudde de var spesialister på å finne spor jeg. Hehe. Men som sagt er man i tvil, så bare ta et steg tilbake og ta en ny titt. Og det var det vi gjorde og vips så havnet vi på rett spor igjen. Dennis, som vanligt, liker å være først ute med å oppleve ting, og var nok et godt stykke foran oss andre, for Lotte liker best å passe på kor oss tobeinte befinner oss. Så han fekk være litt på engenhånd, selv om matmor- og far følger med, så fekk han denne gang lov til å ha litt frihet for seg selv til å være ute på eventyr. På enden av turen våres ved de mange skiltene (bilde) så tok vi og rastet litt. Også de firbente fekk litt niste, det lukter jo sååå godt når man har med lunsjkaker. Og litt leking var jo også på sin plass, bare moro det, for oss alle.


Var enomt myrete nesten hele veien, så det var godt at jeg hadde på meg riktige sko, ellers hadde synest ganske synd på mine kalde føtter. Men heldigis var ikke dette tilfellet denne gangen. Men off så skitne og full i søle de firbente var, litt av et syn å se en så skitten hund likavel være så glad og full av energi. Spesielt Lotte, ingenting stopper den frøkna.


Men etter en lang dag ute, så gir det bare mer glede å få komme inn igjen i varmen. Ekstra godt vis man har en deilig myk hundeseng å krype oppi, eller hva sier du Dennis? Voff!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar