Sider

torsdag 3. november 2011

Nytt AW-kamera

Jippi! I dag kom endelig det nye kamera i posten. Siden vi alle fire har blitt mye mer aktiv i hverdagen, så bestemte vi oss for å kjøpe et lite digital kamera til alle turene våre. Mye bedre ide å ha noe lite og enkelt med på tur, en et stort speilrefleks kamera. Så etter mye om og men, så bestemte vi oss for et AW kamera (All Weather), som tåler veldig mye. Kan filme og ta bilde inntil 10 meter under vann, tåler fall på inntil 2 meter og tåler kulde inntil 10 minus grader. Det blir spennende i morgon når vi skal i bassenget og ta test bilder. Hihi, gleder meg som en unge til julaften. Alltid moro med nye leketøy. Alt tatt "mini" undervannsbilder i vasken, og er ganske fornøyd. Så blir spennende å se hva resultatet i morgon blir. Blir ialefall mye mer enklere for alle å ta bilde på tur.

http://www.klikk.no/helse/dinkropp/friluft/article708274.ece er ialefall linken til testen av dette kamera, i tilfelle noen skulle være intressert i å ta en liten titt.

Skikkelig bra bilde under vann (vasken)

Dennis koser seg med godis (kjøttbein)

Dennis og Lotte gleder seg enormt til helgen, for det er offesielt blitt tur dagen vår. Er desverre ennå litt små snufsete, så blir nok ikke lange turen denne gang heler. Har blitt ganske tur galen i det siste, spesielt når det kommer til shopping. Nye sko, ny jakke, nytt kamera, ny termos osv. Ja du skjønner sikkert poenget. Så når jeg blir helt frisk så skal vi på en laaang tur i skog/fjell. Moro!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar