Sider

lørdag 10. desember 2011

Vinterland


Nå som snøen endelig har kommet ordentlig til Førde, så var det på sin plass med en koselig tur med hundene. Matmor lagde kakao og smurte niste, mens matfar klede på de firbente sine varme "jakker". Og så bar det rett ut døra og ut i kulda. Men det var nok ingen av oss som mistrives, vi hadde det bare kos. Spesielt de firbente.



Samtidig så har vi vært svært ivrige med å øve på hverdagslydighet overalt det måte passe seg, spesielt øyekontakt. Og vi ser nå at smører man seg med tålmodighet så løner det seg til slutt. Dennis og Lotte har blitt svært så flinke med å holde øyekontakt. Ser dem ikke oss i øyna, så er de fult klar over at de ikke får godis. Nam nam pølse!

Dennis er en vinterhund, og Lotte er en vårhund. Men de begge synest det er enormt moro med snø. Men for Lotte så er snø hennes nye beste venn, hun kan leke, spise, rulle rundt og hoppe i den hvite snøen. Så moro, hun blir aldri lei. Mens Dennis er litt mer kresen, selvfølgelig er det moro, så lenge vi ikke er ute for lenge, for da får han vondt av kulda. Mens Lotte er helt crazy etter snø! Hehe. Hun veit nok at snøen ikke varer evig, så hun nytter den nok ekstra mye når den er her. Smart jente!


Når turen var over, og vi skulle dra heim igjen, så glei bilen ut i grøfta. Var så myk snø at hjula mista festet og glei. Vi klarte heldigvis å komme oss løs igjen etter noen minutter, men her er bilde bevis kor dypt vi satt fast. Så vi hadde flaks denne gangen ialefall, kunne gått vere. Men alle er nå kommet tryggt heim og slapper av. I kveld blir det pizza og film, kos!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar