Sider

torsdag 15. desember 2011

Pynter til jul


Om litt over en uke så er det jul, og det gleder vi oss alle til. Både firbente og tobente. I år så skal vi feire jul hos matmors familie i Stavanger området. Drar så snart det lar seg gjøre, men kor i skal feire nyttårs aften er ennå usikker. Men jeg er selvsikker på at det blir en herlig aften uansett kor vi er så lenge man er sammen.

Dennis og Lotte blir med oss til Stavanger, men de skal i år for første gang på kennel til jul. Matmor og matfar har bestemt at det er best for alle parter så de firbente slipper unødvendig stress, og heler får være ilag med andre hunder. Og slik at oss tobeinte får lov til å slappe helt av og nytte julen. Ellers hadde det bare blitt stress for alle fire å være under samme tak i et fremmed miljø, med enn drøss mennesker. Men heldigvis blir det ikke kennel hele tiden bare noen få dager.

For øyeblikket så ligger de firbente å koser seg i senga si, og innimellom i sofaen. De koser seg og slapper av. Mens matmor har pyntet juletreet og baker julekaker. Jul er kos!

"Juletreet ble veldig gull aktig i år"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar