Sider

torsdag 8. desember 2011

Dennis er blitt 2 år

"Mørke sjokolade cupcakes"

I går ble kose gutten vår 2 år gammel (07.12.2011). Han ble født en vintersdag i Moss for 2 år siden. Han har vokst endel siden den gang, og har nå blitt små voksen, eller unghund som det også heter. Siden 1 år for for oss er 7 år for hunder. Så vil det også si at at han er 14 år, altså han er kommet i tenårene. Og ja da blir det nok endel "faenskap". Ja alle som kjenner Dennis veit at han er flink til å klynke fra seg vis han ikke får det som han vil. Er man ikke sjapp nok til å lufta han f.eks, så setter han seg og klager og klager til han får sin vilje. Ja har blitt endel utfordringer etter at han oppdaget at vi "hører" han vis han klynker lenge nok. Off og off, sier jeg bare.

Men utenom dette så er han en fryd å leve, leke og kose med. Han er så snill og rolig av seg, og så smart. Lærer svært fort av seg, mye sjappere en sin "kjæreste" Lotte. Og som han blir eldre, så er jeg overbevist om at han vokser av seg denne stygge uvanen, og blir en mer harmonisk hund. Elsker deg Dennis, du vil for alltid være min første-dachse-kjærlighet. Bakte litt godis til oss også på denne gledens dag, siden ikke Dennis kunne få noen form for sjokolade så bakte jeg det til oss tobeinte, men de firbente fekk no smake en smule eller to. Hihi.

"Banancookies med sjokolade biter (banaloar)"

Her har jeg skapt sammen noen bilder fra tiden med Dennis. Fra da han først kom til oss, til nå. Er en fryd for oss å se tilbake på kor liten og søt han engang var, til han nå er vokst opp til en ung nydelig herre mann i svart/brun.

"Februar 2010 (3 mnd)" 

"Mars 2010 (5 mnd)" 

"Juni 2010 ( 8 mnd)"

"1 1/2 år" 

" nesten 2 år"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar