Sider

søndag 12. februar 2012

Napping

Ja i dag er endelig dagen kommet igjen, Dennis skal til hundefrisøren i Viksdalen for sin halvårlige napping av pelsen. Var blitt veldig hårete, men når han var ferdig såg han 1 år yngre. Han ble så nydelig!

 "Tatt for 2 uker siden"

 "Nesten ferdig nå"

"Ferdig!"

2 kommentarer:

  1. Veldig greit å se bilde av en ferdignappet hund, da er det lett for meg å se hva jeg må nappe og ikke =) Har tatt ryggen og nakken på min egen, og en del på bena, men jeg har ikke rørt hodet og undersiden (bryst, mage) fordi jeg har vært usikker på hvor mye jeg skal ta. Her ser det ut som om man skal ta hodet og rundt øynene, men la bart og skjegg være, og ellers skal man ta alt. Stemmer det? Napper min hund for første gang.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hele hunden skal nappes ja, men det er selvsagt noen områder som er ekstra følsomt så for å spare hunden for smerte så bruker man saks eller barbermaskin. Disse områder er magen, rundt kjønnsorganet, rumpa og under "armene/beina". Men ryggen, sidenene, halsen, hodet, rundt øyna, ørene og inne ørene er enkelt og ikke fult så følsomt. Halen ja den er midt i mellom. Første par gangene nappet jeg selv, men jeg bruker laaaang tid. Napper i 20-40 min, så venter jeg til neste dag. For hunden blir fort stresset og det er dårlig for helsen hans. Så jeg bruker nå en hundefrisør i Viksdalen. 700 kr så er det gjort på 2 timer. Smertefritt! :-)

      Slett